Υπηρεσίες

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η εταιρεία μας καλύπτει με υπευθυνότητα και ασφάλεια κάθε ανάγκη των πελατών της όλο το εικοσιτετράωρο σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει στόλο ιδιόκτητων φορτηγών (με καρότσες ανοιχτού και κλειστού τύπου) εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες. Το έμπειρο προσωπικό μας ανταπεξέρχεται σε κάθε απαίτηση με συνέπεια και αξιοπιστία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Για την μεταφορά εξοπλισμού επιχειρήσεων ,ειδικών κατασκευών, οικοσκευής, καθώς επίσης και πολύτιμων αντικειμένων , χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά συσκευασίας  για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς. Τα μεταφερόμενα είδη καλύπτονται από ειδική ασφάλεια, σε συνεργασία με μεγάλη ασφαλιστική εταιρία. Ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας σας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεται με ασφάλεια και ταχύτητα οτιδήποτε χρειαστεί.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για την φύλαξη εξοπλισμού επιχειρήσεων και προϊόντων. Οι αποθήκες μας είναι εξοπλισμένες με πυρασφάλεια και ασφάλεια κλοπής. Έχουν εύκολή πρόσβαση  μέσω Αττικής οδού.

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη ,η εταιρία μπορεί να ανταπεξέλθει με ταχύτητα ασφάλεια και αξιοπιστία, σε παραδόσεις προϊόντων  όλο το εικοσιτετράωρο  σε όλη την Ελλάδα.